74ο Ελληνικό Ερασιτεχνικό – Έτσι τιμώρησα τη γυναίκα μου

Περιγραφή

Πρόκειται για μια milf στο 74ο Ελληνικό Ερασιτεχνικό της Sirina η οποία ξεσκίζεται πολύ άγρια από τον υποτιθέμενο άντρα της αφού στην αρχή του υποσχέθηκε ότι δεν θα έχει “μη,όχι κλπ” αφού όλα έπιτρέπονται….

 

Αρχικά τρώει ένα μαστίγωμα στα 4 με θέα τις δουλεμένες τρυπούλες της. Να σημειώσω ότι τα σημάδια του μαστιγώματος μένουν στα κωλομέρια της οπότε δεν είναι fake. Μετά,ακολουθώντας τις οδηγίες του προχωράνε σ ένα deepthroat μέχρι δακρύων. Όταν δεν αντέχει πια άλλο η τύπισα,περνάνε σε γαμήσι από κώλο για αρκετή ώρα. Κάποια στιγμή του ζητάει να την πάρει κι απο μπροστά.

 

Δεν της χαλάει χατήρι, απλά για να τη γαμήσει από μουνί πρώτα της χώνει ένα δονητή στον κώλο Smitten . Η γκόμενα δέιχνει να τελειώνει και τότε μένει χωρίς κάτι μεσα της αλλά μετά από λίγο αυτός την γαμάει ξανά (από πού αλλού) από κώλο… Μετά το παίζει άλλη μία μόνη της κοντά στην κάμερα, αλλά δεν τελειώνει εδώ η ‘τιμωρία’ της. Βγάζει τα γοβάκια από τα όμορφα πόδια της και τον καβαλάει από μουνί. Στο τέλος τσιμπούκι,κωλογλυφάδα και χύσιμο στο στόμα μαζί με υπόσχεση για συνέχεια των “μαθημάτων” της με περισότερους άντρες…

 

Καλό ερασιτεχνικό,γυρισμένο πιθανότατα σε ξενοδοχεία με άριστη εικόνα και μεγάλη διάρκεια.Ναι,για τέτοιες ταινίες αξίζει να δίνεις τα λεφτά να τις αγοράσεις, για υτό και την βαθμολόγησα τόσο καλά.


Πληροφορίες Βίντεο Κλίπ

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 11/10/2014

Παίζουν οι Άντρες: Άγνωστος

Παίζουν οι Γυναίκες: Ζέτα

Κατηγορία: Amateur, Greek

Διάρκεια: 1h 1m


Στιμγυότυπα


Download 74ο Ελληνικό Ερασιτεχνικό – Έτσι τιμώρησα τη γυναίκα μου

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *