Σεξομανία

Περιγραφή

Η ταινία Σεξομανία είναι επίσης γνωστή και με τους τίτλους Το Παρελθόν μιας Γυναίκας, Το Παρελθόν της Γυναίκας μου και Μια Γυναίκα με παρελθόν.

 

«Η ξαφνική επίσκεψη του γείτονά της Τάσου (Γιώργος Αρμαδώρος) ματαιώνει την απόπειρα αυτοκτονίας της Λένας Σώτου (Μαρία Ιωαννίδου), μιας γυναίκας με κλονισμένα νεύρα, που τον ξελογιάζει. Με τη συγκατάθεση του συζύγου της, Δημήτρη (Σταύρος Φαρμάκης), που γνωρίζει την κρυφή της σεξουαλική ζωή και της συμπαραστέκεται, η Λένα μπαίνει σε ψυχιατρική κλινική.

 

Ο ψυχίατρος Νικόλαος Αντωνίου (Βασίλης Μητσάκης) μαθαίνει σιγά-σιγά το παρελθόν και καταλαβαίνει ότι η ψυχική της κατάσταση οφείλεται τόσο στα πρωτόγονα κοινωνικά ήθη του τόπου της, και στο ότι έπιασε τη μητέρα της με τον εραστή της, και τον άνδρα που αγάπησε με τη γυναίκα ενός ψαρά. Ο Αντωνίου προσπαθεί να τη βοηθήσει αλλά η Λένα παρασύρεται από μια άλλη ασθενή, τη λεσβία Πόπη (Ρένα Κοσμίδου).»


Πληροφορίες Ταινίας

Σκηνοθέτης: Δημήτρης Παπακωνσταντής

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 1974

Παίζουν οι Άντρες: Γιώργος Οικονόμου, Μάκης Γιαννόπουλος, Σωτήρης Φούντας, Βαγγέλης Τραϊφόρος, Σταύρος Φαρμάκης, Γιώργος Αρμαδώρος, Βασίλης Μητσάκης

Παίζουν οι Γυναίκες: Λουκία Ρούσσου, Μαρία Γιουρούση, Έμμυ Ρίζου, Τζοάννα Παππά, Ρένα Κοσμίδου, Μαρία Ιωαννίδου

Κατηγορία: Greek

Εταιρεία Παραγωγής: Art Films

Διάρκεια: 1h 19m


Σκηνές


Στιγμυότυπα


Download Σεξομανία


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *