Ποιος θα πηδήξει την Γοργόνα

Ποιός Θα Πηδήξει την Γοργόνα;

Περιγραφή

Η Κατερίνα στην ταινία Ποιος θα πηδήξει την Γοργόνα πηγαίνει σε μοναχικές παραλίες για να πηδιέται με τους γκόμενους της. Της αρέσει το σεξ κυρίως μέσα στην θάλασσα γι’αυτό της έχουν βγάλει το παρατσούκλι “γοργόνα”
Ταινία σταθμός στο ελληνικό πορνό καθώς παίζει και ο γνωστός “Μπόκολης” (ο κύριος με το μουστάκι). Οι σκηνές στις οποίες συμμετέχει είναι γεμάτες με ατάκες που έμειναν στην ιστορία και αγαπήθηκαν από γενιές τσοντόφιλων, όπως η σκηνή με τη γοργόνα (Ελίνα Σάββα) και η σκηνή μέσα στο στούντιο όπου αντιμετωπίζει πρόβλημα στύσης.
Η κυκλοφορία της ταινίας από την leonfilm έρχεται να μπερδέψει τα πράγματα όσον αφορά τους πρωταγωνιστές της ταινίας καθώς στο εξώφυλλο του dvd αναγράφονται ονόματα που δεν συμμετέχουν σε αυτήν: η Κατερίνα Σπάθη δεν παίζει, ενώ παίζουν η Ελίνα Σάββα (κάνει τη γοργόνα), η Ίρις Λουλούδι (στην πρώτη σκηνή) και η Μόνικα Δημητρίου (η ξανθιά κοπέλα στην παρτούζα της δεύτερης σκηνής). Ακόμα και ο σκηνοθέτης που αναγράφεται είναι λάθος καθώς βάσει των βιβλίων Αυστηρώς ακατάλληλον Ελληνικό πορνό: Από την Ομόνοια στο Αλκαζάρ και GREEK EROTICA, την ταινία έχει σκηνοθετήσει ο Νικ Τζάκσον (ίσως άλλο ένα ψευδώνυμο του ίδιου σκηνοθέτη;).


Πληροφορίες Ταινίας

Σκηνοθέτης: Νικ Τζάκσον

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 1984

Παίζουν οι Άντρες: Κώστας Μπόκολης, Ηρακλής Νίκου, Γιάννης Γκλάπας

Παίζουν οι Γυναίκες: Ελίνα Σάββα, Ίρις Λουλούδη, Μόνικα Δημητρίου

Κατηγορία: Greek

Εταιρεία Παραγωγής: Ντούο Φιλμ

Διάρκεια: 1h 16m


Σκηνές


Στιγμυότυπα


Download Ποιος θα πηδήξει την Γοργόνα


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *