Καυτές Διακοπές

Καυτές Διακοπές

Περιγραφή

Η ταινία Καυτές Διακοπές είναι επίσης γνωστή και με τον τίτλο Η Σπηλιά της Ηδονής . Στη Γαλλία κυκλοφόρησε ως L’Amour dans un tonneau, στη Γερμανία ως Fontaine der Lust και στην Αμερική ως Fountains of Love και Fountains of Lust.
«Ένας Ιταλός, ο Μάριο, έρχεται στην Ελλάδα για διακοπές. Γνωρίζει την Ευτυχία που είναι καμαρίερα και θέλει να τον ξελογιάσει. Αναμεσά τους μπαίνει η Μπιάνκα και το ερωτικό τρίγωνο μεγαλώνει…».
Η ταινία κυκλοφόρησε το 1976 και είναι η τελευταία εμφάνιση της Γκιζέλας Ντάλι στον κινηματογράφο (εκτός από ένα come back το 2004 με την ταινία Τεστοστερόνη). Η Γκιζέλα Ντάλι παρόλο που την δεκαετία του 60 είχε ρόλους σε εμπορικές ταινίες, από το 1970 και μετά συμμετείχε σε πολλές ερωτικές ταινίες (όλες softcore). Αν και οι εμφανίσεις αυτές δημιούργησαν φήμες για συμμετοχή της και σε hardcore σκηνές, κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ.
Γύρω στα μέσα της δεκαετίας του 80 εμφανίστηκε σε βιντεοκασέτες μία hardcore έκδοση της ταινίας κάτω από τους τίτλους Καυτές Διακοπέςκαι Σεξ στο Νησί του Έρωτα. Σε αυτήν, έχουν προστεθεί hardcore σκηνές από άγνωστες ξένες ταινίες αλλά και μία σκηνή από την ταινία κυπριακής παραγωγής Πάρτυ με Ούζα (η σκηνή με την Marja Armi). Εκτός όμως από τις πρόσθετες σκηνές άλλων ταινιών, οι σκηνές που συμμετέχει ο Νίκος Κόκκινος φαίνεται να έχουν γυριστεί παράλληλα με τα γυρίσματα της softcore έκδοσης (ίσως για την δημιουργία μιας hardcore έκδοσης για το εξωτερικό). Σύμφωνα με κάποιες πηγές υπεύθυνος για αυτές τις σκηνές δεν είναι ο σκηνοθέτης Γιώργος Παπακώστας, αλλά ο βοηθός του Κώστας Ρεβύθης.


Πληροφορίες Ταινίας

Σκηνοθέτης: Γιώργος Παπακώστας

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 1976

Παίζουν οι Άντρες: Γιώργος Μούτσιος, Νίκος Κόκκινος, Ηλίας Λογοθέτης, Τάσος Ψωμόπουλος, Γιώργος Ματθαίου

Παίζουν οι Γυναίκες: Γκιζέλα Ντάλι, Natasha O'Fray, Marja Armi, Annj Goren, Ντόρα Δούμα

Κατηγορία: Greek

Εταιρεία Παραγωγής: Φάρος Φιλμς

Διάρκεια: 1h 19m


Σκηνές


Στιγμυότυπα


Download Καυτές Διακοπές


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *