Ήταν κάποτε παρθένες

Ήταν Κάποτε Παρθένες

Περιγραφή

Η ταινία Ήταν κάποτε παρθένες είναι επίσης γνωστή και με τους τίτλους Επικίνδυνα Αισθήματα, Ερωτική Τελετή, Σεξ και Αρχαιοκαπηλία, The Ceremony (διεθνής τίτλος της hardcore έκδοσης) ενώ στη Γερμανία κυκλοφόρησε ως Insel der Begierde (softcore έκδοση) και στην Ιταλία ωςPorno Frenesie di una Vergine (hardcore έκδοση).

 
«Η μικρή κοινωνία της Ιθάκης και κυρίως ο αντρικός πληθυσμός αναστατώνεται από την άφιξη της προκλητικής Μαρίας, κόρης του επιχειρηματία Θωμά. Η Μαρία αντίθετα απ’ ό,τι νομίζουν στο νησί δεν έχει καλές σχέσεις με τους γονείς της και βγάζει χρήματα από παράνομες δουλειές. Δημιουργεί σχέσεις με τον Στέφανο, τον οποίο πείθει να κλέψει μαζί με τον Άρη, μία βυζαντινή εικόνα μεγάλης αξίας από το μοναστήρι του νησιού. Τα σχέδιά τους μαθαίνει ο Βασίλης ο οποίος εργάζεται στην τηλεφωνική υπηρεσία του νησιού…»

 
Οι τίτλοι Ήταν Κάποτε Παρθένες και Σεξ και Αρχαιοκαπηλία ανήκουν στην hardcore έκδοση της ταινίας που κυκλοφόρησε σε βιντεοκασέτα το 1983 με πρόσθετες σκηνές από άλλες ταινίες (κάποια κομμάτια στην ερωτική σκηνή μεταξύ της Ρωμανού και του Γκιντή) αλλά και σκηνές που φαίνεται να είναι αυθεντικές και γυρισμένες από τον Όμηρο Ευστρατιάδη (οι ερωτικές σκηνές του Χρήστου Νομικού με τις Μαρία Κώνστα και Αγγέλα Στάμου).


Πληροφορίες Ταινίας

Σκηνοθέτης: Όμηρος Ευστρατιάδης

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 1983

Παίζουν οι Άντρες: Γιώργος Γκίντης, Χρήστος Νομικός, Πέτρος Κυρίμης

Παίζουν οι Γυναίκες: Σαμάνθα Ρωμανού, Μαρία Κώνστα, Αγγέλα Στάμου

Κατηγορία: Greek

Εταιρεία Παραγωγής: G.D. Films

Διάρκεια: 1h 13m


Σκηνές


Στιγμυότυπα


Download Ήταν κάποτε παρθένες


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *