Ηφαίστειο στη Σαντορίνη

Περιγραφή

Η ταινία Ηφαίστειο στη Σαντορίνη είναι επίσης γνωστή και με τον τίτλο Ανώμαλοι Έρωτες στη Σαντορίνη ενώ στη Γερμανία κυκλοφόρησε με τον τίτλο Beach Girls και στην Ιταλία ως L’Isola dei folli piaceri.

 

Hardcore τσόντα (από τις πρώτες της δεκαετίας του ’80) με φόντο την μαγευτική Σαντορίνη στην οποία βλέπουμε και λεσβιακή σκηνή μεταξύ της Κατερίνας Σπάθη και της Μόνικας Δημητρίου! Στην τελευταία σκηνή η Κατερίνα Σπάθη καλύπτεται από σαντιγί την οποία γλείφουν από το σώμα της τρεις άντρες και μία γυναίκα (Herbert Hofer, Βασίλης Χρήστου, Νότης Πιτσιλός, Μόνικα Δημητρίου). Η σκηνή εξελίσσεται σε παρτούζα στην οποία συμμετέχουν όλοι εκτός του Πιτσιλού ο οποίος προτιμάει να πάρει μάτι τρώγοντας ένα κομμάτι τουρτίτσας.

 

Η ταινία παρόλο που είναι γυρισμένη σε ωραίες τοποθεσίες δεν βλέπεται ευχάριστα καθώς έχει πολλές παράλληλες σκηνές πράγμα που κουράζει (ειδικά όταν πρόκειται για σκηνές σεξ) και σε συνδυασμό με το άσχημο μοντάζ μπερδεύει και ενοχλεί. Ο Herbert Hofer, ο ξανθός Αυστριακός με το μουσάκι, πρωταγωνίστησε σε αρκετές ελληνικές, ιταλικές και γαλλικές παραγωγές της εποχής αλλάζοντας διάφορα ονόματα όπως Herbie Hoffer, Herbie Hofer, Herby Sota. Πρόκειται για πραγματικό ζωγράφο, προφανώς όχι και τόσο επιτυχημένο. Η Ajita Wilson η μαύρη καλλονή η οποία εμφανίζεται σε μερικές ακόμα τσόντες εκείνης της εποχής (πρώτη της επαφή με το ελληνικό κοινό ήταν στην ταινία Μαύρη Αφροδίτη του 1977), έγινε γυναίκα μετά από εγχείριση αλλαγής φύλου…


Πληροφορίες Ταινίας

Σκηνοθέτης: Στράτος Μαρκίδης

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 1983

Παίζουν οι Άντρες: Herbert Hofer, Jimmy Belarike, Νίκος Κόκκινος, Νότης Πιτσιλός, Τάκης Λάντος, Βασίλης Χρήστου

Παίζουν οι Γυναίκες: Ajita Wilson, Κατερίνα Σπάθη, Μόνικα Δημητρίου

Κατηγορία: Greek

Εταιρεία Παραγωγής: Ολύμπους Φιλμ

Διάρκεια: 1h 4m


Σκηνές


Στιγμυότυπα


Download Ηφαίστειο στη Σαντορίνη


Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *