Η φίλη της κόρης μου

Η Φίλη της Κόρης μου sirina download

Περιγραφή

Η φίλη της κόρης μου ίσως είναι ίσως η καλύτερη ταινία όπου έχουμε παρουσιάσει τα τελευταία χρόνια και επιτρέψτε μας να πούμε μερικά λόγια περί τίνος πρόκειται και μερικά λόγια και για τους πρωταγωνιστές μας…

Η γυναίκα του εφοριακού δεν είναι ευχαριστημένη με την ζωή της, ο γάμος της έχει προβλήματα και δεν κάνει πλέον σεξ με τον Νίκο. Η Ηλέκτρα, η κολλητή της Μάγιας είναι αυτή που την παρασύρει, ώστε να βάλει λίγο “αλατοπίπερο” στην ζωή της και καλούν τα ωραία νεαρά αγόρια από το απέναντι σπίτι. Το πάρτι μεταξύ των τεσσάρων ξεκινάει! Οι δυο γυναίκες είναι αχόρταγες και με μανία ενδίδουν στο ερωτικό κουαρτέτο. Εδώ έχουμε και strap on μεταξύ Ηλέκτρας και Μάγιας με πολύ καλό φινάλε στην ταινία “Η φίλη της κόρης μου” !

Η Βούλα Βαβάτση (κόρη) είναι πάνω στις καύλες της. Την βλέπουμε να την βρίσκει μόνη της με γλειφιτζούρι. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ζαχαρωτό μπαίνει ΠΑΝΤΟΥ! Κορυφαία στιγμή της ηδονικής κορασίδας με τον Ιαν Σκοτ στο γυμναστήριο όπου δίνεται στον κορυφαίο σταρ χωρίς αναστολές με την “πίσω πόρτα” πρόθυμη για όλα!!!

Η φίλη της Βούλας δεν είναι άλλη από την πανέμορφη σταρ Νικολέτα Ρωμανού. Η Νικολέτα φέρνει τα πάνω κάτω στην οικογένεια με τα καμώματά της και άκρως προκλητική συμπεριφορά της. Είναι τόσο καυτή παρουσία όπου ο πατέρας με τον φίλο του Ζαφείρη την βιάζουν στο υπνοδωμάτιο της. Μία δυναμική σκηνή στην ταινία “Η φίλη της κόρης μου” όπου ξετυλίγει όλα τα προσόντα του… ξεχωρίζει η ανώμαλη φίλη!!!

Ο Νικος είναι ο καινούριος μας σταρ, άνθρωπος διπλανής πόρτας αλλά με προσόντα για… γλύψιμο! Η Μάγια είναι η κλασσική νοικοκυρά η οποία όμως μαγνητίζει με την παρουσία της και εντυπωσιάζει και τους πιο απαιτητικούς, ιδίως με τον τρόπο που χειρίζεται διάφορα εργαλεία.

Η Ηλέκτρα δεν χρειάζεται συστάσεις την ξέρετε, την θέλετε γιατί είναι η γυναίκα που τα κάνει τα όλα… και τα κάνει καλά! Την ωραία μας τη Βούλα την έχουμε χαρεί σε προηγούμενες ταινίες αλλά σε αυτήν κάνει για πρώτη φορά πρωκτικό με τρόπο που πρέπει να δείτε, πως μπαίνει τέτοιο εργαλείο ? Η Νικολέτα είναι γνωστή playmate και πραγματικά εντυπωσιάζει με την παρουσία της και η σκηνή της με τους 2 πρωταγωνιστές μας είναι κάτι που σίγουρα αξίζει την προσοχή σας. Ο Αντώνης και Γιώργος είναι τα παλικάρια που γνωρίσαμε με την Τζούλια στο Casting και φέρνουν κάτι φρέσκο και νεανικό στην ταινία “Η φίλη της κόρης μου”.


Πληροφορίες Ταινίας

Σκηνοθέτης: Δημήτρης Σειρηνάκης

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 2011

Παίζουν οι Άντρες: Ian Scott, Αντώνης, Γιατρός Ντίνος, Γιώργος, Ζαφείρης Ντούρος, Νίκος

Παίζουν οι Γυναίκες: Βούλα Βαβάτση, Ηλέκτρα Γαλανού, Μάγια, Νικολέττα Ρωμανού

Κατηγορία: Greek, Lesbian

Εταιρεία Παραγωγής: Sirina Entertainment

Διάρκεια: 1h 59m


Σκηνές

Σκηνή 1η: Ian Scott, Βούλα Βαβάτση

Σκηνή 2η: Νικολέττα Ρωμανού, Νίκος

Σκηνή 3η: Ζαφείρης Ντούρος, Νικολέττα Ρωμανού, Νίκος

Σκηνή 4η: Αντώνης, Γιώργος, Ηλέκτρα Γαλανού


Στιγμυότυπα


Download Η φίλη της κόρης μου


Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *