Η Επανάσταση του λαού πάνω στην γυναίκα του Υπουργού

Η Επανάσταση του λαού πάνω στην γυναίκα του Υπουργού download

Περιγραφή

“Στην εξαθλιωμένη Ελλάδα του 2012 η απογοήτευση είναι το κυρίαρχο συναίσθημα. Η Επανάσταση του λαού πάνω στην γυναίκα του Υπουργού είναι μια ταινία με χιούμορ και πολύ γαμήσι. Με το κίνημα των Αγανακτισμένων να έχει ατονήσει πλήρως, ο λαός ψάχνει να βρει τρόπους να εκτονώσει το θυμό που νιώθει απέναντι στους προδότες πολιτικούς. Ο τρόπος της τιμωρίας που ο καθένας μας ονειρεύεται μπορεί να διαφέρει, αλλά όλοι θέλουμε να είναι παραδειγματική…

 

Έχοντας αυτό στο μυαλό τους, μια παρέα νεαρών αντρών αποφάσισαν να πάρουν στα χέρια τους την κατάσταση και να δώσουν ένα καλό μάθημα στους διεφθαρμένους πολιτικούς. Κάπως έτσι δημιούργησαν έναν τρομοκρατικό πυρήνα και σχεδίασαν με μεθοδικότητα τον τρόπο της δράσης τους. Δεν πρόκειται, όμως, για μια συνηθισμένη τρομοκρατική οργάνωση, αφού αυτό που κάνουν είναι να εισβάλουν στα σπίτια υπουργών, όταν εκείνοι απουσιάζουν, να βρίσκουν τις γυναίκες τους, να τις φιμώνουν και να τους δίνουν ένα μάθημα που θα τους μείνει αξέχαστο. Ένα μάθημα που περιλαμβάνει πολύ ξύλο και ακόμα περισσότερο σεξ.

 

Αλλά δεν σταμάτησαν σε αυτό. Βιντεοσκόπησαν τις σεξουαλικές τρομοκρατικές τους ενέργειες, με κάθε πικάντικη λεπτομέρεια και εκβίασαν τα λαμόγια της πολιτικής ότι θα τα ανεβάσουν στο διαδίκτυο, αν δεν επιστρέψουν αυτά που έχουν κλέψει στα κρατικά ταμεία.

 

Η επανάσταση απέναντι στην πολιτική διαφθορά ξεκίνησε. Ο ελληνικός λαός ήδη θεωρεί την “Κρούση” ως από μηχανής Θεό και εκφράζει τη συμπαράστσή του στο δίκαιο αγώνα της.”


Πληροφορίες Ταινίας

Σκηνοθέτης: Δημήτρης Σειρηνάκης

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 2012

Παίζουν οι Άντρες: Kenzo, Απολλώνιος, Γιατρός Ντίνος, Δημήτρης ΧΧΧ, Οδυσσέας

Παίζουν οι Γυναίκες: Crystal Preston, Sunny, Ίνα, Πηνελόπη

Κατηγορία: Greek

Εταιρεία Παραγωγής: Sirina Entertainment

Διάρκεια: 2h 2m


Σκηνές

Σκηνή 1η: Kenzo, Νίκος, Πηνελόπη, Τεό

Σκηνή 2η: Crystal Preston, Απολλώνιος, Δημήτρης ΧΧΧ

Σκηνή 3η: Sunny, Οδυσσέας

Σκηνή 4η: Crystal Preston, Kenzo, Απολλώνιος, Ίνα, Κέλλυ, Πηνελόπη


Στιγμυότυπα


Download Η Επανάσταση του λαού πάνω στην γυναίκα του Υπουργού


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *